Diensten

Vastgoedstyling

Verkoopstyling is het klaar maken van een woning voor de optimale presentatie in de woningmarkt. De term komt oorspronkelijk uit Amerika als ‘Homestaging’ en benadrukt de bijzondere punten van een woning. Dit doet een Vastgoedstyliste aan de hand van een shopbudget per ruimte. De ‘hands on methode’ van House of KIKI is hier van toepassing, PV Vastgoedstyling gaat direct voor klant(en) aan de slag zonder uitgebreide adviesrapporten.

Maatwerk advies bij iedere opdracht. Via het contactformulier kunt u reageren voor een vrijblijvende intake op locatie.

Restyling

Restyling is het gebruik maken van bestaande meubels en accessoires in een woning en kijken naar de pluspunten. Zo kan het zijn dat uw woning reeds op de woningmarkt staat maar de presentatie niet optimaal is. In sommige gevallen is de opdrachtgever goed op weg met eigen spullen maar zijn er factoren waardoor de ruimte niet goed tot zijn recht komt. Daar is een Vastgoedstyliste helemaal perfect voor om de puntjes op de I te zetten.

Maatwerk advies bij iedere opdracht. Via het contactformulier kunt u reageren voor een vrijblijvende intake op locatie.

Fotografie

Fotografie is tegenwoordig heel belangrijk geworden voor de presentatie van uw woning. Waar makelaars vroeger nog met geprinte foto’s in enveloppen rondgingen, is het tegenwoordig onmisbaar om gebruik te maken van een interieurfotograaf. Er is gebleken dat een opgeruimde (maar geen lege) woning echt goed uit de verf moet komen omdat dit cruciaal is voor de verkoop van een woning.

  • Tot 100 m² € 120,- inclusief 21% btw
  • Vanaf 100 m² € 180,- inclusief 21% btw
  • Vanaf 200 m² € 330,- inclusief 21% btw